Something broken with the *forums*? Post here!

General discussion about our beloved Tercel 4WD cars
User avatar
Gottolovem
Highest Ranking Member
Posts: 1635
Joined: Fri Jun 29, 2012 4:28 pm
My tercel:: 1985 SR5 with snow plow,1987 auto 1984 parts car,1987 FX-16 GTS
Location: Reno

Re: Something broken? Post here!

Post by Gottolovem » Fri Jan 16, 2015 11:19 am

I was in the middle of trying to approve the same one and you beat me to it.

User avatar
irowiki
Highest Ranking Member
Posts: 3183
Joined: Tue Apr 02, 2013 10:02 am
My tercel:: 1987 Tercel Wagon FWD
Location: Farmington, NM

Re: Something broken? Post here!

Post by irowiki » Fri Jan 16, 2015 11:24 am

Sorry, I'll let you guys have the fun ;)
81 Coachmen RV, 65k miles
95 Camry Wagon, 135k miles
01 Camry Sedan, 265k miles

User avatar
irowiki
Highest Ranking Member
Posts: 3183
Joined: Tue Apr 02, 2013 10:02 am
My tercel:: 1987 Tercel Wagon FWD
Location: Farmington, NM

Re: Something broken? Post here!

Post by irowiki » Thu Apr 02, 2015 7:38 pm

Please post in the proper thread. This thread is for FORUM PROBLEMS.

viewtopic.php?f=2&t=11226 is the thread for your sunroof
81 Coachmen RV, 65k miles
95 Camry Wagon, 135k miles
01 Camry Sedan, 265k miles

Bug
Newbie
Posts: 14
Joined: Wed Oct 30, 2013 9:54 pm
My tercel:: 86 Wagon 4WD SR5

Re: Something broken? Post here!

Post by Bug » Wed May 27, 2015 4:08 pm

Q1. When starting out and sometimes accelerating my 87 4X4 SR5 thunks in the left front. Sway bar? CVC?

Q2. Where do I order parts? I would really like to get new parts (don't laugh) if possible.
I would just replace both CVC joints, sway bars or other broken items to check.

I also need a couple brake calipers.

User avatar
dlb
Highest Ranking Member
Posts: 6338
Joined: Mon Jul 06, 2009 9:03 pm
My tercel:: none currently, 7 previous
Location: shawnigan lake, bc, canada

Re: Something broken? Post here!

Post by dlb » Wed May 27, 2015 4:48 pm

bug, see the post above yours.

HappyChoiceSR5
Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Dec 01, 2015 9:44 pm
My tercel:: N/A

Re: Something broken with the *forums*? Post here!

Post by HappyChoiceSR5 » Wed Dec 02, 2015 4:48 am

I was just added but can't access the for sale portion of the forums? It says I don't have the required permissions?

User avatar
irowiki
Highest Ranking Member
Posts: 3183
Joined: Tue Apr 02, 2013 10:02 am
My tercel:: 1987 Tercel Wagon FWD
Location: Farmington, NM

Re: Something broken with the *forums*? Post here!

Post by irowiki » Wed Dec 02, 2015 6:39 am

viewforum.php?f=15

Try that link. You may be trying to get to the category.
81 Coachmen RV, 65k miles
95 Camry Wagon, 135k miles
01 Camry Sedan, 265k miles

Post Reply